Medewerkersavond juni 2014

Voor (en door) alle medewerkers die zich het afgelopen jaar belangeloos hadden ingezet voor onze Augustijnenkerk was er op 24 juni een zomerbarbecue, een verrukkelijke zomeravond in de tuin van Mariënhage. Men schonk koffie of een glas wijn en terwijl de barbecue op temperatuur kwam, zongen allen zich warm en luisterden naar woorden van dank voor ieders inzet. Lekker eten, voortreffelijk gegaard vlees met salades en home made taarten en cake. Deze ontspannen avond was er tijd om elkaar te ontmoeten, ideeën op te doen en elkaar te waarderen.

Er zijn (verrassend) veel vrijwilligers nodig om een kerk te laten leven. Maar de 'kerk' is niet alleen het gebouw, ook de gemeenschap! Augustijnen en medewerkers samen bouwen aan de kerk. Zin om mee te doen?

medewerkersavond